Landi Éva vagyok, 1977 óta kutyázom aktívan, mestertenyésztő, FCI és MKSZ küllembíró vagyok, többek között az orosz fajták bírója, és kutyakozmetikus végzettséggel is rendelkezem.
A JACKPOT kennelt 1990-ben alapítottam, tenyésztőtársam 10 éven keresztül lányom:Trieb Emese, Mesike volt, az ő segítsége nélkül nem  tudtam volna a terveimet, álmaimat megvalósítani, örökké hálával tartozom neki és páromnak.


A Jackpot kennel az orosz fekete terrier fajtában 1998. óta Bronzkoszorús Mestertenyészet
amely címet 4 alom győztes kutyáinak eredménye alapján érdemelte ki.
Valamennyi Jackpot kutya otthonunkban, saját szukáimtól, az én kezembe született.
Fekete terrieres életem ugyanúgy az óriás schnauzerrel kezdődött, mint az OFT (orosz fekete terrier) fajtáé.
1988-ban, 12 éves korában vesztettem el óriás schnauzeremet, Kátai Ördög Fruskát, aki olyan kivételesen  csodálatos kutya volt, hogy meg sem próbáltam saját fajtájából pótolni hiányát. Utódját tudat alatt is nagytestű, hosszú szőrű és fekete fajták között keresgéltem, de vívódásom csak addig tartott, amíg meg nem pillantottam egy kiállításon életem első fekete terrier párját. A látvány annyira lenyűgözött, hogy az már nem volt kérdés, milyen kutyát szeretnék, csak az, hogy hol találok. Az ország akkori, egyetlen eladó szuka kölykét megvásároltam, így került hozzánk Uralhegyi Alíz, kennelalapító szukánk, aki a 49.számmal került regisztrálásra a Magyar Ebtörzskönyvbe. Nagyapja volt Vojtek Dzsek, az 1. orosz fekete terrier hazánkban, Dr.Gömze A. László fajtahonosító tulajdonában, Alíz apja szintén Dr.Gömze lászló tulajdona, Dzsimi, aki az oroszoknál is igen ritka, Argosz vonalból származott.
Alízka élete során bebizonyította, hogy a fekete terrierben együtt megtalálható mindaz a kiváló tulajdonság, ami külön-külön jellemez más fajtákat.
Barátaink unszolására kezdtünk kiállításra járni, majd tenyészteni, Alíz elvárásainknak megfelelően eredményesen vett részt mind a kiállításokon, mind az OFT magyarországi állományának  nemesítésében.
Az első alom megszületése után már tudtam, hogy mindig lesz fekete terrierem, nem is egy, hiszen megtaláltam bennük mindazt, amit az ember egy kutyától, egy társtól, egy baráttól önzetlenül kaphat. A fekete terrier családi körben egy hatalmas "öleb", aki mindig a gazdi szeretetéért, simogatásáért "kuncsorog", csak az tartson ilyen kutyát, akit nem zavar ha kutyája állandóan a közelében, lehetőség szerint testközelben van. A fekete terriernek a világon a legfontosabb a gazdája! Az orosz fekete terrier bátor kutya, aktív testőr, jó házőrző, "gyanús" idegenekkel bizalmatlan, családját, szeretteit és azok vagyonát megvédi bármi áron. A jó orosz terrier támadásra azonnal felveszi a harcot, kőkemény ellenfél.
Kutyáim számtalan sikereket értek el mind hazai, mind nemzetközi kiállításokon, több Junior és Hungária Champion, Grand Champion és Interchampion cím birtokosai . 1997. augusztusban, a debreceni nemzetközi kiállításon  a Tenyésztési Nagydíj 2. helyezettje megtisztelő  címben részesültünk Alízkával és utódaival.
Alíz, Kozak, Darja, Ejra, Exon és Sandra Fáni és most már Junior Kozak valamennyien championok, többen klubgyőztesek és az Év Top terrierjei, legeredményesebb kutyái  voltak fiatal és felnőtt kategóriában.
Kennelünk import fedezőkanja,  Kozak La Ros Faron mai napig az egyetlen magyar orosz fekete terrier.aki Európa kiállításon győztes címet kapott.
Kozak az 1993-ban, Budapesten rendezett EURÓPA kiállításon
Junior Európagyőztes címet szerzett,
mögötte a Kítűnő 2. és 3. helyezést tenyészetünk 1. almából származó 2 kan: Jackpot Cár és Jackpot Casanova érte el. Nagy létszámú mezőnyben, ahol több orosz, (akkor még) csehszlovák és lengyel kutya is felvezetésre került a magyar kutyákon kívül.
Jackpot Cár 1994-ben, Bernben, a Világkiállításon 18 hónaposan nyílt osztályban a 6 kitűnő minősítésű kutya között végzett.
A budapesti Világkiállításon Alíz és Kozak –La Ros Faron  szintén kítűnő minősítéssel végzett.
Ifjabb Kozak, Jackpot Matrix 2010-ben, a Celjében rendezett Európakiállításon Fiatal osztályban szintén a körben maradt 6 kitűnő kutya között volt. Remélem, hogy további komoly sikereket fogunk vele is elérni!
A klubban a fajtáért végzett munkásságomért több alkalommal is külön elismerésben is részesültem, éveken keresztül a fajtakör elnökeként dolgoztam a fajtáért.
Tenyészetünk kutyáit az elegancia, kitűnő mozgás, gyönyörű, típusos fej, dús és hosszú dísszörzet,  típusos  szőrzet, hibátlan végtagszögellések , kitűnő pigment és jó idegrendszer jellemzi. A kennelünkben született kutyák egészségesek, hosszú életűek, diszplázia megbetegedésről, húgykövességről nincs tudomásunk, foghiány nem fordult elő, fogzáródási probléma nagyon ritkán.
Kutyáink kimagasló intelligenciával rendelkeznek!
Kennelünkből több kiskutya került külföldre is, így Svájcba, Olaszországba, Romániába és -elsőként magyar tenyészetből - Oroszországba is, szőrtípus javítására.
Az utódok közül szép számmal voltak győztesek és championok is, több kutya továbbtenyésztésre került, vérvonalunk a mai napig tenyésztésben van. A legtöbb kölyök boldog családi kutyaként, kiváló társként, gazdái teljes megelégedésére éli vagy élte le hosszú és egészséges életét, ami nekem legalább olyan fontos, mint a kiállítási és tenyésztési sikerek.
Köszönet érte a Jackpot kutyák gazdáinak!
Jelenlegi tenyésszukánk:
Cara-Dzsin Galina Sandra "Fáni",
kennelalapító szukám Alízka és Kozak dédunokája, legeredményesebb kutyám
Jackpot Darja unokája.
Eredményei, származási lap másolata, champion bizonyítványai a „kutyáink”menüpontban megtalálhatóak.
Fáninak 2009.június 30-án születtek először kölykei, 4 kan, akik közül egy kan:
Jackpot Matrix "Kozak"
kennelünkben maradt.
Kozak igazi „macsó”! Szépségével, csodálatos természetével mindenkit elbűvöl a környezetében. Kiállítási és egyéb eredményei a „Kutyáink”menüpontban tekinthetők meg. Munkaképessége, ösztönkészlete kiváló!
Kennelünk legfiatalabb tagja Hermione Rosarie „Mystique”, nagy reménységünk, Kozak leendő párja. Mystique Franciaországból érkezett, apja a neves orosz Deneb Keitos kennelből, anyja az ukrán Avis Rara kennelből származik. Vérvonalában több világgyőztes, számtalan orosz club CH, IntCH, MultiCH és munkavizsgás kutya van. Centurion unokája, Stavr dédunokája, és gyönyörű szuka felmenőkkel rendelkezik.
További tervezett vagy született almokról, Kozak utódairól a „Kölyökinfo” menüpont alatt tájékozódhatnak.
Kutyáink szabadon élnek az udvarban és a kertben, de választásuk szerint bármikor bent lehetnek a házban, lakásban is. A kert hátulsó, kb.1600 négyzetméteres füves terület árnyas fákkal a futkározás, játék és az otthoni kiképzések, tanítások helyszíne, ahol velünk együtt pihenhetnek is.